top of page

Tjenester

iema består i dag av meg, Josefine. Gjennom utdanning og erfaring har vært med å utvikle kommunikasjonsstrategier som skaper resultater. I tillegg har jeg et nettverk av dyktige partnere innen grafisk design, fotografi, influencermarkedsføring, UGC og webutvikling,som blir involvert etter behov.

Sosiale medier strategi og drift

Hvordan kan din bedrift bruker sosiale medier plattformer for å oppnå dine forretningsmål. Jeg hjelper deg med å utvikle en plan for hvordan bedriften skal bruke sosiale medier, hvordan innholdet skal produseres og deles, og hvordan effekten av sosiale medier aktiviteter skal måles. I tillegg tilbyr jeg drift av kontoer som inkluderer å utføre aktivitetene i henhold til strategien. Dette innebærer å publisere innhold, svare på meldinger og kommentarer, samt analysere resultatene.

Innholdsproduksjon og grafisk design

Innholdsproduksjon inkluderer å skrive, redigere og produsere innhold som passer til bedriftens tone of voice og budskap. Tekst, bilder og videoer, samt å lage Infografikk inngår i innholdsproduksjon.

Prosjektledelse og rådgivning 

Jeg bistår med prosjektledelse til konkrete prosjekter for din bedrift eller organisasjon, dette innebærer planlegging, gjennomføring og evaluere prosjektet.

 

I tillegg til prosjektledelse tilbyr jeg også rådgivning. Dette inkludere å utvikle en prosjektplan, å identifisere risikoer, utfordringer, håndtere endringer, samt identifisere og utnytte muligheter for å forbedre prosjektets effektivitet og kvalitet.

Enkle nettsider

En godt designet nettside er med å øke tilgjengelighet og synlighet for kunder, samt å vise frem din bedrifts ekspertise. Det er også et godt verktøy for markedsføring og reklame, samt enkel rekruttering av potensielle kandidater. Jeg lager enkle nettsider for din bedrift med innhold.

Konferansier og kurs

Etter flere ganger som toastmaster i bryllup, hold sosiale medier-foredrag og er scenevant fra min bakgrunn innen dans - er jeg trygg i rollen som konferansier, og ser viktigheten med både å underholde publikum, men også ha oversikt over hele arrangementet. Som konferansier introduserer jeg talere, holder publikum engasjert og sørger for at programmet går som planlagt.

I tillegg tilbyr jeg foredrag, workshop og kurs innen sosiale medier.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page