top of page

Gründer av iema_kommunikasjon 

Josefine Rødal Tomren

Josefine Rødal Tomren.JPG

Foto: Rita Buša

Gjennom erfaring og utdanning har jeg, i samarbeid med organisasjoner og bedrifter, skapt og gjennomført flere kommunikasjonsstrategier og tiltak som har skapt verdi – både for bedriften selv og for å bygge regionen Møre og Romsdal.

Jeg har en bachelor i Kreativ Markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania (Oslo), og spesialiserte meg i virtuelle samfunn, kjønn og entreprenørskap ved UC Berkeley (California). Etter studiene fikk jeg jobben som markedskoordinator på AMFI Moa, som er et av Norges største kjøpesentre. I september 2020 åpnet det seg en drømmestilling i Vestnes Næringsforum som prosjektleder. Med ideen om å lage et fyrtårn av søppel midt i sentrum, fikk jeg jobben. Gjennom to år har jeg hatt gleden av å utvikle både tettstedet og næringslivet i Vestnes kommune. Gjennom stillingen i Næringsforumet ble fyrtårnet realisert, og jeg fikk æren av å gjennomføre arrangementer som "Ferrytale", Jubileumskonferansen, identitetsworkshop, Innovasjonscamp og næringspuber, samt styre kontoene @ivestnes.no, @vestnes.sentrum og @vestnes.naeringsforum. I tillegg har jeg blitt kjent med det unike næringslivet i regionen.

Vi har et fantastisk og mangfoldig næringsliv på Nordvestlandet, og mitt største ønske er at flere skal se verdien av det som blir skapt her mellom fjord og fjell.

iema består i dag av meg, Josefine. Gjennom utdanning og erfaring har jeg vært med å utvikle kommunikasjonsstrategier som fungerer og har gitt resultater. I tillegg har jeg et nettverk av dyktige partnere innen grafisk design, fotografi, influencermarkedsføring, UGC og webutvikling,
som blir involvert etter behov.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page