top of page

iema består i dag av meg, Josefine. Gjennom utdanning og erfaring har jeg vært med å utvikle kommunikasjonsstrategier som fungerer og har gitt resultater. I tillegg har jeg et nettverk av dyktige partnere innen grafisk design, fotografi, influencermarkedsføring, UGC og webutvikling,
som blir involvert etter behov.

Gründer av iema_kommunikasjon 

Josefine Rødal Tomren

Gründer av iema, Josefine Rødal Tomren

Gjennom erfaring og utdanning har jeg i samarbeid med organisasjoner og bedrifter skapt og gjennomført flere kommunikasjonsstrategier og tiltak som har skapt verdi - både for bedriften selv men også for å bygge regionen Møre og Romsdal. 

Jeg har bachelor innen Kreativ Markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania (Oslo), og spesialiserte meg i virtuelle samfunn, kjønn og entreprenørskap ved UC Berkeley (California). Etter studie landet jeg jobben som markedskoordinator på AMFI Moa som er et av Norges største kjøpesenter. I september 2020 åpent det seg en drømmestilling i Vestnes Næringsforum som prosjektleder. Med ideen om å lage et fyrtårn av søppel midt i sentrum - fikk jeg jobben. Gjennom to år har jeg fått gleden av å utvikle både tettsted og næringslivet i Vestnes kommune. Gjennom stillingen i Næringsforumet ble fyrtårn realiser og jeg fikk æren av å gjennomføring arrangement som "Ferrytale", Jubileumskonferansen, identitetsworksop, Innovasjonscamp og næringspuber, samt styre kontoer som @ivestnes.no, @vestnes.sentrum og @vestnes.naeringsforum. I tillegg har jeg blitt kjent med det unike næringslivet i regionen.

 

Vi har et fantastisk og mangfoldig næringsliv på nordvestlandet og mitt største ønske er at flere skal se verdien av det som blir skapt her mellom fjord og fjell.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page